Pendik Kaynarca mahallesinde ki firmamız için Sabah – Akşam Kurtköy servisini çekebilecek ve Gün içi serbest olan Servis Şoförü alınacaktır.
Servis 40 kişilik otobüstür.
Asgari Ücret ve SGK yapılmaktadır.
Servis Şoförü: (40 kişilik otobüs)
• 35 - 55 yaş aralığında.
• E sınıfı ehliyeti olan. Otobüs kullanabilen.
• Kurtköy-Kavakpınar tarafında oturan.
• Kurtköy servisimizi çekecek.
ÇALIŞMA SAATLERİMİZ:
Hafta içi: Sabah 08.00 ile 18.30 çalışma saatleri
ADRES:
Kaynarca mahallesi sabırlı sokak tuzcular 3 iş merkezi no:11/7 Pendik/İstanbul
İletişim 0538 237 77 28
BÜNYEMZİDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TEMİZLİK PERSONELİNE İHTİYAÇ BULUNMAKTADIR.GÖRÜŞMELER YÜZYÜZE YAPILACAKTIR.
İLETİŞİM. 0 530 958 01 00
0216 504 29 79
25-50 YAŞ ARASI
ÇALIŞMA DÜZENİNE UYUMLU
TERCİHEN TUZLA AYDINLI BÖLGESİNDE İKAMET EDEN
özel eğitim merkezimizde tam zamanlı çalışacak temizlik elemanı arıyoruz.
Sabiha Göçen Havalimanında Temizlik işlerinin yürütülmesi, personellere idari ve operasyon işlerini takip etme, iş akışlarını takip etme, denetimlerini sağlamak.
Kartal, Pendik, Sultanbeyli, Sancaktepe ve Tuzla bölgelerinde ikamet eden, Sabiha gökçen Havalimanına Bay-Bayan Temizlik Şefi çalışma arkadaşları arıyoruz.En az lise mezunu,Erkek adaylarda Askerlik hizmetini tamamlamış olmak.Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,Personellerin idare ve koordinasyonunu sağlamak,Yöneticilerine raporlama yapabilecek,Vardiyalı sistemde çalışabilecek olması şartları aramaktayız.